Se curata pestele bine, bine (eu las si capul):), se sareaza, se pipereaza si se lasa pe o farfurie. Se curata cartofii, se taie felii nu foarte subtiri, se pun intr-un castron pentru condimentat. Peste ei se adauga un strop de ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare si piper. Se amesteca bine si se pun pe tava, se pun doradele si peste se adauga sosul care s-a format in urma condimentarii cartofilor, se pune vinul si inca un pic de ulei de masline pe fiecare peste. Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute la 180 de grade iar daca ii preferati mai crocanti, ultimele 5 minute ridicati temperatura la 250 de grade. Pofta buna! :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii