Se taie dovlecelul in jumatati pe lungime.
Se scoate miezul dovlecelului cu o lingurita. Se pune la incins o tigaie cu ulei de masline, se adauga miezul de la dovlecel si se rumeneste. Cand incepe sa prinda culoare se adauga tonul, si la sfarsit sosul de rosii sau rosiile curate de piele si se lasa pana se ingroasa putin.
Se condimenteaza bine si se da deoparte.
Se pune totul in jumatatile de dovlecel, se pun felii de branza topita sau cascaval pe deasupra si se da la cuptor. Se lasa in cuptor pana cand se inmoaie dovlecelul si pana prinde culoare branza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii