Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de apa doua ore la frigider.
Batem bine oul cu sare.
Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem prin pesmet dupa care trecem dovlecelul prin oul batut.
Incingem uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Ii scoatem pe hartie sa se scurga de surplusul de ulei.
sosul : Curatam usturoiul, il pisam,adaugam un praf de sare, piper, un strop de ulei si amestecam cu rosiile pasate.
Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de rosii si decorati cu patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii