Dovlecei rotunzi umpluti cu ton. Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute.
Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute.
Se scot pe o farfurie, se lasa putin sa se raceasca, dupa care se taie capacul cu grija si cu o lingura se scobeste miezul.
Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt cu ulei de masline, adaugam si tonul scurs de apa sau ulei, se sfarama bine si rosia taiata cubulete mici.
Se acopera cu apa, se pun condimentele si se lasa pana cand scade zeama complet.
Se umple dovleceii cu compozitia de ton, se pun intr-o tava de unica folosinta cu putina apa si se dau la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.
Inainte sa fie gata cu 5-10 minute presarati deasupra parmezan ras.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii