Curatam dovleceii si ii taiem in 2 pe lungime. Asezam dovleceii intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil la 170 grade Celsius pentru 10 minute.
Intre timp tocam ceapa marunt si o calim usor in 2 linguri de ulei de masline asmestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam cateii de usturoi striviti.
Scoatem dovleceii din cuptor si cu ajutorul unei lingurite le scoatem miezul pe care il taiem marunt. Adaugam peste ceapa miezul dovleceilor, oul, nucile macinate, pesmetul, branza feta si patrunjelul tocat marunt. Potrivim de sare si piper si umplem dovleceii.
Dam tava la cuptor pentru 20 de minute, apoi presaram parmezanul si lasam din nou la cuptor pana se gratineaza.
Se pot servi atat calzi cat si reci.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii