autor:

autor

» » Aperitive

Dovlecel parizian

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
un dovlecel, 2 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.


Se pot servi atat calde cat si reci.
Retete
Alte retete din Aperitive

Salata de beof

Pentru salata de boeuf eu folosesc o parte din carnea de pui fiarta (pieptul) pentru supa de pui.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Scallion Pancakes

Punem faina si sarea intr-un bol. Adaugam apa fierbinte. Framantam pana obtinem un aluat ferm pe

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

12 voturi

Ingrediente

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive