autor:

autor

» » Aperitive cu legume

Dovlecel parizian

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.


Se pot servi atat calde cat si reci.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

12 voturi

Ingrediente

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp.

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Aperitiv cu foietaj si masline

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se lasa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Pasta de ardei copti

Pasta de ardei copti

Taiem ardeii in doua si ii punem pe o tava cu pergament la cuptor incalzit la 200 de grade ptr 30 de minute pana coaja se desprinde. Scoatem

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume
Pasta de masline

Pasta de masline

Punem rosiile intr-o craticioara cu apa fierbinte. Le lasam pana apa se raceste si le strecuram. Maslinele le gaurim de samburi. In

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume