autor:

autor

» » Aperitive cu legume

Dovlecel parizian

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei.


Se pot servi atat calde cat si reci.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

12 voturi

Ingrediente

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

O reteta foarte usor de facut, care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp.

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu legume

Salata de vinete

In primul rand se taie ceapa cubulete si se pune sare din belsug pe ea. E bine sa o lasati la sarat

1 vot    2 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume

Aperitiv cu foietaj si masline

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se lasa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Tarta cu praz leurda si ciuperci

Tarta cu praz leurda si ciuperci

In tigaia cu unt incins se caleste partea alba de la praz taiata rondele, se adauga ciupercile feliate, iar dupa ce a scazut apa din

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu legume
Chiftele vegetale cu branza de vaci

Chiftele vegetale cu branza de vaci

Se curata legumele de coaja, se spala, se lasa la scurs. Dam dovleceii pe razatoarea mare si ii punem amestecati cu 2 lingurite rase

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza