autor:

mirey

» » Aperitive

DROB DE PUI

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
500g ficatei de pasare,5 legaturi de ceapa verde,500g piept de pui tocat,5 oua,100g cascaval,marar,patrunjel, piper ,sare, mustar,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Prajesc ficateii si ceapa dupa care le dau prin robot.Le amestec cu pieptul de pui, ras pe razatoarea cu ochiuri mici,mararul,patrunjelul,piperul si sarea. o tava cu unt si o tapetez cu pesmet,pun umplutura ,iar de-asupra ung cu mustar amestecat cu ulei.
Retete
Alte retete din Aperitive

Drob de pui

1.Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Drob cu ficat de pui si ciuperci

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî

7 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2010

    Arata grozav,nu am facut niciodata drob de pui dar sunt incantata de reteta ta,sigur o voi incerca .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Un deliciu...Eu folosesc numai pipote si inimioare de pui sau curcan...,dar o sa incerc si reteta ta...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Arata perfect.

    • Fara foto

      karmena , 12 decembrie 2009

      in loc de piept am pus pipote si inimi, le fierb separat, apoi adaug cam tot ce se pune la piftelute obisnuite, apoi la cuptor....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Imi place mult drobul din porc si vita,dar din pui nu am mancat niciodata,trebuie sa il incerc neaparat,cred ca este delicios.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      delicioasa reteta eu una nu mananc drob de miel pentru ca nu imi place carnea de miel in general am salvat reteta si am sa o incerc cat mai curand

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Super reteta,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Cred că e tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 500g ficatei de pasare,5 legaturi de ceapa verde,500g piept de pui tocat,5 oua,100g cascaval,marar,patrunjel
  • piper ,sare
  • mustar,ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

22 voturi    18 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata grozav,nu am facut niciodata drob de pui dar sunt incantata de reteta ta,sigur o voi incerca .



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Gaufres de secara cu branza topita

Gaufres de secara cu branza topita

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pogaci

Pogaci

Pentru inceput macinam jumarile (cu masina de macinat carne), rezulta o pasta ;-) pe care o dam de-oparte. Apoi punem laptele caldut

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje