autor:

mirey

» » Aperitive cu carne

DROB DE PUI

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
500g ficatei de pasare,5 legaturi de ceapa verde,500g piept de pui tocat,5 oua,100g cascaval,marar,patrunjel, piper ,sare, mustar,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Prajesc ficateii si ceapa dupa care le dau prin robot.Le amestec cu pieptul de pui, ras pe razatoarea cu ochiuri mici,mararul,patrunjelul,piperul si sarea. o tava cu unt si o tapetez cu pesmet,pun umplutura ,iar de-asupra ung cu mustar amestecat cu ulei.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2010

    Arata grozav,nu am facut niciodata drob de pui dar sunt incantata de reteta ta,sigur o voi incerca .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Un deliciu...Eu folosesc numai pipote si inimioare de pui sau curcan...,dar o sa incerc si reteta ta...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Arata perfect.

    • Fara foto

      karmena , 12 decembrie 2009

      in loc de piept am pus pipote si inimi, le fierb separat, apoi adaug cam tot ce se pune la piftelute obisnuite, apoi la cuptor....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Imi place mult drobul din porc si vita,dar din pui nu am mancat niciodata,trebuie sa il incerc neaparat,cred ca este delicios.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      delicioasa reteta eu una nu mananc drob de miel pentru ca nu imi place carnea de miel in general am salvat reteta si am sa o incerc cat mai curand

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Super reteta,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Cred că e tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 500g ficatei de pasare,5 legaturi de ceapa verde,500g piept de pui tocat,5 oua,100g cascaval,marar,patrunjel
  • piper ,sare
  • mustar,ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mirey

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

21 voturi    18 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Tort Denisa

Mod de preparare: Blat de cacao: Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa

7 voturi    2 comentarii
4h
Torturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata grozav,nu am facut niciodata drob de pui dar sunt incantata de reteta ta,sigur o voi incerca .



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Drobusoare "Cuib De Prepelita"

Drobusoare "Cuib De Prepelita"

Va servesc cu un drob batranesc - facut dupa vechile canoane ale bucatariei bunicii, cand prajelile nu erau puse la zid ca in ziua de

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc

Placinta taraneasca cu carne de porc

Aluatul l-am facut la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea scrisa mai sus. Cand programul de framantat s-a terminat scoatem

63 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne