autor:

Adela Zilahi

» » , Retete de Pasti, Aperitive cu carne

Drob de pui cu verdeata

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2012
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Ingrediente
1 piept de pui dezosat (300-400 gr), 500 gr ficat de pui, 3-4 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 2 fire marar verde, 2-3 fire patrunjel verde, 2 oua fierte tari, 2 oua, 4 linguru lapte, 2-3 linguri ulei, 1 lingura pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la fiert in apa fara sare. Verdeturile se spala si se lasa pe un servetel de bucatarie, sa se scurga de excesul de apa, apoi se toaca marunt. Ouale se toaca marunt. Dupa ce a fiert pieptul de pui se da prin masina de tocat, iar ficateii se taie, nu foarte marunt.


Se pun toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se bat ouale cu laptele si se adauga la ingrediente. Adaugam la compozitie 2 linguri de ulei , iar cu o lingura ungem un vas termorezistent si presaram cu pesmet. Turnam compozitia in vas , nivelam si introducem in cuptorul incins pentru 30-40 min.


Dupa ce este gata , se lasa la racit sau se serveste cald, cum doriti :) serviti cu o salata de sezon, delicios!!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Arata tare bine...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat (300-400 gr)
  • 500 gr ficat de pui
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • 2 oua fierte tari
  • 2 oua
  • 4 linguru lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adela Zilahi

Cornulete fragede cu gem

Drojdia se dizolva in laptele caldut cu o lingurita de zahar, lasam 10-15 min. Apoi adaugam o parte

33 voturi    13 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

4 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Pulpe de pui crocante

Pulpele se fierb in apa cu sare cca 20-30 de minute, apoi se scot ca sa se raceasca (supa obtinuta

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele