autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Drob din carne tocata de vita

Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
500 gr carne tocata de care vrei, porc, vita sau combinata... Multa verdeata (marar, patrunjel, ceapa verde), 3 oua, 3-4 linguri pesmet, o jumate cana de cascaval ras, sare, piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Amestecati compozitia.


Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt.


Deasupra puneti ou batut cu un pic de lapte.


Dati la cuptor..

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Onofrei , 26 septembrie 2013

    delicios

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 18 aprilie 2010

    Cred ca e tare gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata de care vrei
  • porc
  • vita sau combinata... Multa verdeata (marar
  • patrunjel
  • ceapa verde)
  • 3 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • o jumate cana de cascaval ras
  • sare
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Beatrice Rotaru

Muffinsuri sau briose

Se pun toate ingredientele in mixer si se amesteca bine... Se ung formele de muffinsuri. Se pune

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Galusti cu prune

Fierbi cam juma kg de cartofi sau cati vrei, ii faci piure, amesteci cu 2 galbenusuri si 4-5 linguri

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Aperitiv cu dovlecel si vinete

Cureti ceapa, dovlecelul, vanata si rosia si le tai marunt. calesti ceapa, adaugi rosia, dovlecelul

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu legume

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma care se formeaza. Spalam pieptul

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne