autor:

joly-gina

» » Aperitive cu carne

drob din maruntaie de curcan

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat


ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare


se fierb se lasa sa se raceasca dupa care le tocam


se toaca si verdeata


si se amesteca cu maruntaiele de curcan


le condimentam cu sare ,pier si la sfarsit punem ouale si le incorporma bine


se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam


lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece risca-ti sa se farame sa nu fie felie intreaga.


pofta buna,!!!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte bine ti-a iesit, eu am preparat din miel pt restul familiei.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Imi place si ideea, eu nu mananc miel, dar un astfel de preparat as gati si as gusta. Imi place si cum arata, felicitari!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Indiferent dine ce este facut,drobul este tare gustos.Imi place varianta ta.Cred ca ai gresit cand ai spus: "scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece risca-ti sa se raceasca "Sa nu se destrame,poate?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Foarte interesanta reteta! Sigur este si foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de joly-gina

Pasca cu branza dulce si stafide

350g faina 3 albusuri spuma o jumatate cana de zahar pudra 8 linguri de ulei de framantat la final 1

23 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Pasti

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca

27 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Rulada cu biscuiti si banana

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam,cacaoa

36 voturi    15 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine ti-a iesit, eu am preparat din miel pt restul familiei.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne