autor:

joly-gina

» » Aperitive

drob din maruntaie de curcan

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
300g inimi de curcan, 400g ficat de curcan, 6 cepe verzi, 4 fire de usturoi verde, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, 5 oua, un prapure pentru invelitul drobului, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat


ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare


se fierb se lasa sa se raceasca dupa care le tocam


se toaca si verdeata


si se amesteca cu maruntaiele de curcan


le condimentam cu sare ,pier si la sfarsit punem ouale si le incorporma bine


se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam


lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece risca-ti sa se farame sa nu fie felie intreaga.


pofta buna,!!!

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte bine ti-a iesit, eu am preparat din miel pt restul familiei.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Imi place si ideea, eu nu mananc miel, dar un astfel de preparat as gati si as gusta. Imi place si cum arata, felicitari!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Foarte interesanta reteta! Sigur este si foarte bun!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de joly-gina

Raffaello pentru copii

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a

28 voturi    25 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Pasca cu branza dulce si stafide

350g faina 3 albusuri spuma o jumatate cana de zahar pudra 8 linguri de ulei de framantat la final 1

23 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Pasti

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca

27 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine ti-a iesit, eu am preparat din miel pt restul familiei.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne