autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

drob din maruntaie de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar . Compozitia formata se portioneaza in bucati de forma rotunda, aplatizata.


Se trec prin ou, faina si se rumenesc in ulei.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    gaby , 03 noiembrie 2009

    inainte de prepararea rinichiului,ca sa nu miroase ce trebuie sa facem cu el?

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi verde si organele dupa ce le fierb le toc marunt si amestec cu legumele si condimentele, iar apoi le pun la cuptor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat
  • limba
  • plmani,splina de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel si marar verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala puiul si apoi se pune la fiert intr-o oala de 3 litri cu apa. Cand incepe sa fiarba, se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne