autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

drob din maruntaie de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar . Compozitia formata se portioneaza in bucati de forma rotunda, aplatizata.


Se trec prin ou, faina si se rumenesc in ulei.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    gaby , 03 noiembrie 2009

    inainte de prepararea rinichiului,ca sa nu miroase ce trebuie sa facem cu el?

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi verde si organele dupa ce le fierb le toc marunt si amestec cu legumele si condimentele, iar apoi le pun la cuptor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat
  • limba
  • plmani,splina de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel si marar verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne