Zaharul impreuna cu otetul se pune la fiert pana se leaga bine.Intre timp ardeii iuti si gogosarii se spala si se curata de seminte.Alternativ se dau prin masina de tocat sau prin robot,iar cand siropul din zahar si otet a inceput sa se lege se adauga si acestia.
Se lasa sa fiarba 30 40 minute pana se leaga ca o dulceata.
Se serveste cu diferite tipuri de carne.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii