Intr-o cratita lata cu fund dublu se pune la fiert apa cu zaharul si vanilia si se lasa sa fiarba 10 minute pe foc mic dupa care se adauga portocalele care au fost crestate si spalate.Se lasa sa dea din nou in clocot dupa care se lasa sa fiarba in foc mic o ora pina cind dulceata este legata.
Se pune in borcane si se fierbe la ben-marin.
Se poate lasa asa in frigider se mentine bine.
Este foarte gustoasa si aromata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii