Duvsaniot - fursecuri cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Duvsaniot - fursecuri cu miere

Ingrediente

  • 6 pahare de faina
  • 1lingurita bicarbonat
  • 11/3 pahar de zahar
  • 2/3 pahar de ulei
  • 4 oua
  • 1pahar de miere
  • 1lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 190-200 de grade.

Se pun toate ingredientele in oala mixerului si se prelucreaza pina ce devine un aluat omogen moale.

Pe tava de copt se pune o foaie de pergament si se pun gramajoare de aluat care se pun cu doua lingurite la distanta una de cealalta. Se coc la temperatura ridicata 10 minute pina sint rumenite. Se pot pastra in cutie inchisa ermetic. Sint gustoase si minunate pentru copii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise