Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb, pana scade apasi sau inmuiat.
Intr-o alta tigaie se topeste untul, se pun la prajit feliile de carne in untul topit, cu salvie si rosmarin
Se caleste carnea bine pe ambele parti, se adauga ciupercile, se continua coacerea, se mai pica cate putina apa, vinul alb, se acopera 2 - 3 minute, pana la evaporarea vinului, se adauga smantana amestecand bine pentru a nu se taia. Se asezoneaza de sare si piper si se servesc calde alaturi de orice tip de garnitura.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii