autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Fasole alba cu oase sau carne de porc afumate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta.


Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun.


Se fierbe fasolea A ora si se arunca prima apa.


Se pune din nou la fiert cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc.


Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza si se mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune foaia de dafin si sare dupa gust. La urma se adauga otetul.


Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in


care caz se adauga doua linguri cu pasta de rosii, putin cimbru si sare mai multa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole alba
  • 4 kg oase afumate de porc
  • 4 cepe
  • 1 lingurita otet
  • 1 foaie dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Copanele de pasare in sos de chili

Copanele de pasare in sos de chili

Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curcan cu rosii si usturoi verde

Curcan cu rosii si usturoi verde

Pulpele taiate in doua,se prajesc putin in ulei dupa care se scot pe o farfurie;in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt,se adauga

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne