autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Fasole cu ciolan

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii.


Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii.


Se amesteca fasolea si carnea curatata de pe ciolan cu sosul preparat mai sus.


Se lasa sa clocoteasca 10 minute, timp in care se amesteca incontinuu pentru a nu se prinde, apoi se pun piperul, cimbrul si, dupa ce se racoreste un pic, patrunjelul.


Se serveste cu muraturi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

196 voturi

Ingrediente

  • 1 ciolan
  • 5 linguri ulei
  • 500 gr. fasole alba
  • 5 buc. ceapa
  • 2 buc. morcov
  • 5 buc. gogosar rosu
  • 0,5 l suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala puiul si apoi se pune la fiert intr-o oala de 3 litri cu apa. Cand incepe sa fiarba, se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne