autor:

merisoare de padure

» » Mancaruri cu carne

fasole cu costita afumata

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta se caleste ceapa impreuna cu morcovul, dupa care ardeiul taiat cubulete. se adauga fasolea si costita si aproximativ o cana de apa (depinde cat e fasolea de fiarta). la final se pun 3 linguri de bulion.(paprika dupa gust).

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Novac Francesco , 17 septembrie 2013

    SUPERRRR ...SI CE MERGE SI VINUL !!!!

  • Fara foto

    ILIE , 17 septembrie 2013

    E SUPERRR...SI CE MERGE VINUL..!!

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2012

    Arata fantastic si e super delicioasa

    • dydy

      dydy (Maestru bucatar) , 06 noiembrie 2011

      bun bun bun reteta ta si am facut astazi a iesit super buna,mersi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

      Imi place tare mult acest fel de mancare,iar fasolica ta arata grozav...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

      Arata foarte bine si foarte simpla. Felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Cred ca nu locuiesti in Romania,daca ma iau dupa... etichete...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      :)) OF ... gospodinele astea vor sa manance si bucatarul.. mare succes are reteta ta !

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      delicioasa e prefera sotului meu

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      buna fasolea ta!asa baietii pe treaba!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Grozava mancare frate

    • Fara foto

      flori , 16 martie 2010

      cred ca este ffff buna fasolea dar vreau sa cred ca si bucatarul este bun la toate ..................

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Nota 10 pentru fasolica ! Imi place foarte mult prezentarea , dar si mai mult imi place ca avem printre noi un bucatar !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500g costita (afumata)
  • 1 Kg fasole boabe (3 conserve)
  • o ceapa
  • un morcov (nu foarte mare)
  • 3 sferturi ardei gras(diferite culori)
  • ulei si sare (ca la orice mancare)
  • 3 linguri de bulion

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de merisoare de padure

Ciorba cu coaste de porc

Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta

11 voturi    13 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

17 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Icre de pastrav (conservare)

icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare. intr-un borcam pe pune succesiv cate

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate cu peste

Novac Francesco

SUPERRRR ...SI CE MERGE SI VINUL !!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne