autor:

COPILOU

» » Mancaruri cu carne

Fasole cu jambon

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
500g fasole verde sau galbena, o ceapa medie, 200g jambon, 1 lingura untura, 50g morcov ras, bulion, 1 lingura faina, condimente (piper, busuioc, boia iute, verdeturi a la provence), o legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa la prajit in untura, cand aceasta se inmoaie sa pune si morcovul, cand ceapa este calita se pune jambonu si se lasa si el sa se prajeasca putin, se adauga condimentele si pe pune apa si bulionul si se lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se adauga fasolea si se lasa sa fiarba, cand fasolea a inceput sa fiarba se dizolva faina in putina apa si se adauga.


Dupa ce a fiert fasolea se adauga mararul si de da deoparte.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Simplu si bun.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Un deliciu,felicitari pentru reteta.Am adaugat si eu o poza cu fasolica mea cu ciolan afumat,sper sa o puna cei de la gustos.ro

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Chiar mi s-a facut pofta...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Delicioasa ! demult nu am mai facut...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte buna!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte gustoasa!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O mancarica buna.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O reteta super faina!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Interesanta mancarica!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500g fasole verde sau galbena
  • o ceapa medie
  • 200g jambon
  • 1 lingura untura
  • 50g morcov ras
  • bulion
  • 1 lingura faina
  • condimente (piper
  • busuioc
  • boia iute
  • verdeturi a la provence)
  • o legatura marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de COPILOU

Omleta by copilou

Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare. Intr-o farfurie

7 voturi    3 comentarii
30h
Aperitive

Ciorba de urzici

Legumele se spala bine si se taie cubulete si se pun la fiert. Urzicile se curate bine si se spala,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de aripioare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele. Legumele

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Estera Flori (Chef de cuisine)

Simplu si bun.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne