Speli fasolea proaspata,o fierbi cu morcovul, ceapa,foaia de dafin.
Prepari sosul: calesti ceapa, adaugi rosia data pe razatoare,lasi sa scada bine. Strecori, pasezi sosul si morcovul ce a fiert odata cu fasolea. La sosul obtinut adaugi smantana,cimbru, sare, piper.Dai un clocot si adaugi fasolea strecurata,clatita cu apa rece.Condimentezi dupa gust, presari patrunjel verde, servesti cu muraturi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii