autor:

Adina

» » Retete de post

Fasole galbena pastai cu usturoi

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.


2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.


3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.


Pofta buna!

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Venin Relu , 09 aprilie 2014

    sa cresti mare ,,,Adrian Mama!!!!

  • Fara foto

    Adrian Nistoreanu , 09 aprilie 2014

    super tare am mancat de o sa imi fie rau sarumana pt masa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Super !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      O mancare lejera si gustoasa.Fie verde,galbena,uscata,proaspata sau la borcan,fasolea,daca stii sa o prepari este o delicatesa!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Multumesc pt. aprecieri!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte aromata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Imi place fasolea galbena. Eu pun si niste usturoi taiat rondele la sfarsit.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Felicitari pentru reteta merita incercata!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Delicios.................

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Intr-adevar Viorica, daca nu e post, putem adauga smantana, vom obtine un gust deosebit!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Am cateva pastai verzi proaspete prin frigider,nu cred ca daca folosesc acelasi proces de preparare schimba cu ceva reteta...Arata foarte bine!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Si mie si mieee :X bun bun!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      eu pun si o lingura de faina si sosul ii legat si cind nu ii post pun si smintina

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      f.bun!i-mi place mult fasolea

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane cu fasole pastai
  • 2 linguri bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 cuburi knorr de legume
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adina

Prajitura cu visine

Se freaca un pachet de margarina "unirea" cu 100 gr zahar,pana obtinem o crema. Separam

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Ciorba de cartofi dreasa cu smantana

1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt;

12 voturi    14 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Mazare de post

1. Punem ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugam bulionul si o parte

4 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post

Venin Relu

sa cresti mare ,,,Adrian Mama!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Intr-o cratita,sau orice vas avem la indemana,punem apa si punem la fiert,pentru a opari rosiile.Intre timp curatam morcovul,ardeiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Braduti

Braduti

Biscuitii se macina fin. Se topeste margarina si se amesteca toate ingredientele. Se dau la rece cca. 1 ora, dupa care se modeleaza

0 voturi    1 comentariu
2h
Prajituri