autor:

Adina

» » Retete de post

Fasole galbena pastai cu usturoi

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
2 borcane cu fasole pastai, , 2 linguri bulion, , 1 capatana de usturoi, , 2 cepe, , 2 cuburi knorr de legume, , piper, , patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

24 voturi

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.


2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.


3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.


Pofta buna!
-->
Retete
Alte retete din Retete de post

Sarmalute in foi de vita de post

Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine

25 voturi    11 comentarii
2h 15 min
Retete de post

Dovlecel pane de post

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel

3 voturi    4 comentarii
25 min
Retete de post

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iuliana Stegaru , 03 iulie 2015

    fb buna

  • Fara foto

    Venin Relu , 09 aprilie 2014

    sa cresti mare ,,,Adrian Mama!!!!

  • Fara foto

    Adrian Nistoreanu , 09 aprilie 2014

    super tare am mancat de o sa imi fie rau sarumana pt masa

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

      Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Super !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      O mancare lejera si gustoasa.Fie verde,galbena,uscata,proaspata sau la borcan,fasolea,daca stii sa o prepari este o delicatesa!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Multumesc pt. aprecieri!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte aromata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Imi place fasolea galbena. Eu pun si niste usturoi taiat rondele la sfarsit.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Felicitari pentru reteta merita incercata!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Delicios.................

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Intr-adevar Viorica, daca nu e post, putem adauga smantana, vom obtine un gust deosebit!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Am cateva pastai verzi proaspete prin frigider,nu cred ca daca folosesc acelasi proces de preparare schimba cu ceva reteta...Arata foarte bine!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Si mie si mieee :X bun bun!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      eu pun si o lingura de faina si sosul ii legat si cind nu ii post pun si smintina

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      f.bun!i-mi place mult fasolea

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

24 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane cu fasole pastai
  • 2 linguri bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 cuburi knorr de legume
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Adina

Prajitura cu visine

Se freaca un pachet de margarina "unirea" cu 100 gr zahar,pana obtinem o crema. Separam

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Ciorba de cartofi dreasa cu smantana

1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt;

12 voturi    14 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Mazare de post

1. Punem ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugam bulionul si o parte

4 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post

constanta proca (Chef de cuisine)

Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Intr-un vas se amesteca cu un tel foarte bine apa minerala cu ulei pana devine un lichid alb, se adauga zahar amestecand din nou,coaja

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

-Mai întâi se pun la copt miezurile de nucă într-o tavă în cuptorul încins la 180 grade C pentru cca.

4 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje