autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Moi fasolea de seara pana dimineata. Fierb cate 5 minute si schimb apa de 3-4 ori, apoi o fierb 20 minute la oala sub presiune.Calesc o ceapa, adaug fasolea, zarzavatul, sosul iute, putina zeama in care a fiert fasolea, las sa scada. Adaug pasta de tomate sau sucul de rosii, condimentez. Presar cu verdeata.


Servim cu muraturi.

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Calinescu_Gabriela

    Calinescu_Gabriela (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2014

    Grozav de buna!

  • Fara foto

    Luminita-Daniela Tilica , 01 aprilie 2014

    Numa la mancare iti este gandul!

  • Fara foto

    Alexandru Ionela Mihaela , 01 aprilie 2014

    un deliciu

    • Fara foto

      Ionela Mutascu , 01 martie 2014

      Si eu vreau dar tot cu ciolsn sa fie asa sa mor de colesteror.

    • Fara foto

      Veronica Andra , 09 decembrie 2013

      bun tare sa moara mama

    • Fara foto

      Octav Iulian , 30 noiembrie 2013

      normal, sa pluteasca fasolea in carne, ti-ar place, nu? cristoase, cand o sa crapi de colesterol si grasimi la 45 ani sa nu intrebi de ce.Cu 150 kile cu tot.

    • Fara foto

      Marian Floresc , 21 noiembrie 2013

      mh ciolanu cu carene sa-u fara carne :))

    • Fara foto

      Vio Reby , 19 iunie 2013

      foarte buna incercati si voi dar see you un ciolan mare de porc afumat mai mult ciolan de cat fasole.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 01 martie 2012

      Si eu am inceput saptamana de post cu fasole scazuta, e foarte buna, consistenta si e de post....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      si eu adaug usturoi

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Foarte buna.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      delicioasa.de nota 10

    • Fara foto

      Marinela , 05 decembrie 2009

      Da , asa o pregatesc si eu , decat la urma adaug cativa catei de usturoi pisati.Da o aroma f.f.buna .Este nemaipomenita.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Foarte bună, îmi place fasolea scăzută!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Sunt sigura ca este o bunatate,dar nu am servit niciodata cu mamaliguta,cred ca este o mancare tare deliciosa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Sunt sigura ca este o bunatate,dar nu am servit niciodata cu mamaliguta,cred ca este o mancare tare deliciosa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Sunt sigura ca este o bunatate,dar nu am servit niciodata cu mamaliguta,cred ca este o mancare tare deliciosa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

94 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole (boabe mari)
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura zarzavat de ciorba
  • 1 lingura sos iute
  • 1 lingura pasta de tomate (sau un paharel de suc de rosii)
  • 50 ml ulei
  • sare
  • cimbru
  • marar si patunjel verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Calinescu_Gabriela (Chef de cuisine)

Grozav de buna!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Salata de sfecla rosie si pere

Salata de sfecla rosie si pere

Eu am folosit de aceasta data sosul de maioneza de migdale. Sfecla se curata de coaja, perele se curata de mijlocul cu seminte. Sfecla

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu legume
"Icre" din migdale

"Icre" din migdale

Migdalele se macina in rasnita de cafea. Se stoarce painea foarte bine de apa si se pune in blender impreuna cu migdalele macinate,

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu legume