Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in vasul de fiert in aburi sau intr-un litru de apa cu putina sare, aproximativ 20-25 minute.
Preparati un mujdei din usturoiul curatat si tocat foarte fin peste care puteti bicarbonatul si stingeti cu otet (zeama de lamaie), adaugati putina sare, piper alb si frecati cu un tel mic in forma de para cu ulei si la urma adaugati smantana sau iaurtul. Dregeti gustul sa fie acrisor si aromat, adaugati verdeata tocata.
Dupa ce s-a fiert fasolea, scoateti-o din vas, o lasati sa se racoreasca putin si adaugati-o peste sos. Cu o spatula o intoarceti usor, fara a o zdrobi, ca sa se imbrace bine in sos.
Garnisiti cu ardei rosu taiat bastonase foarte subtiri, feliute de ardei iute, frunze de marar, patrunjel, etc.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii