autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Carne de pui( poate fi si de alt fel), 2 linguri smantana, 2 cepe, 6-7 catei usturoi, un pahar vin alb, 3-4 linguri ulei masline, 300 gr ciuperci, un pic de unt, un morcov, un pic patrunjel, cateva rosii micute (pot fi si din conserva), pastai la cutie sau congelate, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.


Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa, am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba,la urma am pus smantana. De preferinta mai puteti pune usturoi.


Punem la incins untul, usturoiul si ceapa taiate marunt,rumenim putin,adaugam morcovul curatat fasii subtiri;mai lasam un pic si punem cate un pic apa cat sa se inmoaie.


Punem ciupercile ,daca e nevoie mai punem apa sa fiarba si intre timp adaugam si pastaile.


Cand e aproape gata punem cateva rosii taiate marunt;condimentam de sare si cand s-au inmuiat si rosiile e gata.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Gustos, gustos, gustos! Felicitari Sidy.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

    Cred ca este buna, pe gustul sotului. Bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Vai ce bine arata reteta ta, Sidy!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Sidy, un tacam in plus la masa, te rog! Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui( poate fi si de alt fel)
  • 2 linguri smantana
  • 2 cepe
  • 6-7 catei usturoi
  • un pahar vin alb
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 300 gr ciuperci
  • un pic de unt
  • un morcov
  • un pic patrunjel
  • cateva rosii micute (pot fi si din conserva)
  • pastai la cutie sau congelate
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tiramisu de legume

Preparam crema amestecand bine toate ingredientele sa se omogenizeze, Punem ouale de prepelita la

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Clatite cu mar si scortisoara

Separam albusurile de galbenusuri si le batem bine cu un praf de sare.Cand sunt spuma , adaugam zaharul

2 voturi    4 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricassee-ul este de fapt o carne prajita ,servita cu un sos alb cu smantana.Se face foarte simplu

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ceapa tocata marunt se caleste in unt 1 - 2 minute, ca sa-si dezvolte aroma. Se adauga ciupercile bine spalate si taiate felii mari,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in crusta crocanta

Dovlecei in crusta crocanta

Dovleceii curatati de coaja se taie fasii si se sareaza. Indepartam apa lasata de ei cu ajutorul prosoapelor de hartie. Trecem fiecare

0 voturi    0 comentarii
59h 59 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi