autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Carne de pui( poate fi si de alt fel), 2 linguri smantana, 2 cepe, 6-7 catei usturoi, un pahar vin alb, 3-4 linguri ulei masline, 300 gr ciuperci, un pic de unt, un morcov, un pic patrunjel, cateva rosii micute (pot fi si din conserva), pastai la cutie sau congelate, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.


Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa, am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba,la urma am pus smantana. De preferinta mai puteti pune usturoi.


Punem la incins untul, usturoiul si ceapa taiate marunt,rumenim putin,adaugam morcovul curatat fasii subtiri;mai lasam un pic si punem cate un pic apa cat sa se inmoaie.


Punem ciupercile ,daca e nevoie mai punem apa sa fiarba si intre timp adaugam si pastaile.


Cand e aproape gata punem cateva rosii taiate marunt;condimentam de sare si cand s-au inmuiat si rosiile e gata.
Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condim
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rulada de pui cu legume si susan

Se fierbe amestecul de legume (alegeti amestecul preferat, eu am folosit un amestec de orez, mazare,

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Pui dulce acrisor

Este una dintre cele mai populare retete chinezesti.Se face un amestec din zahar, otet, pasta de

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Gustos, gustos, gustos! Felicitari Sidy.

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

    Cred ca este buna, pe gustul sotului. Bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Vai ce bine arata reteta ta, Sidy!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Sidy, un tacam in plus la masa, te rog! Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui( poate fi si de alt fel)
  • 2 linguri smantana
  • 2 cepe
  • 6-7 catei usturoi
  • un pahar vin alb
  • 3-4 linguri ulei masline
  • 300 gr ciuperci
  • un pic de unt
  • un morcov
  • un pic patrunjel
  • cateva rosii micute (pot fi si din conserva)
  • pastai la cutie sau congelate
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Salata austriaca de peste

Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa. Conserva de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Chiftelute turcesti din carne de strut cu sos de iaurt si rosii

Feliile de paine le inmuiem in apa calduta, ceapa o curatam si o dam pe razatoare, curatam si usturoiul,

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje