autor:

valentina ionita

» » Fripturi

FICAT DE PORC LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ficatul se spala,se zvanta si se taie felii in lungime de cca 1 cm grosime ,se condimenteaza cu piper ,cimbru dupa gust si se frig pe gratarul incins si uns cu ulei sau unt. sareaza la servire pentru a evita intarirea acestora.


Se serveste alaturi de o salata si o garnitura delicioasa...

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

    Valentina ,asa il pregatesc si eu si e o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • ulei de masline sau unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

5 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

36 voturi    41 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Valentina ,asa il pregatesc si eu si e o bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi