autor:

valentina ionita

» » Fripturi

FICAT DE PORC LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g ficat de porc, ulei de masline sau unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

14 voturi

Mod de preparare

Ficatul se spala,se zvanta si se taie felii in lungime de cca 1 cm grosime ,se condimenteaza cu piper ,cimbru dupa gust si se frig pe gratarul incins si uns cu ulei sau unt. sareaza la servire pentru a evita intarirea acestora.


Se serveste alaturi de o salata si o garnitura delicioasa...
Retete
Alte retete din Fripturi

Gratar de porc cu sos de hrean si smantana

Bat feliile de carne, le condimentez,le frig uniform pe grill. Sosul de hrean:dau pe razatoare

6 voturi    5 comentarii
30 min
Fripturi

Muschiulet de vitel cu pastel de legume

Muschiuletul de vitel se taie in patru bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de Arpis

2 voturi    0 comentarii
50 min
Fripturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

    Valentina ,asa il pregatesc si eu si e o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • ulei de masline sau unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten

Spălăm florile de salcâm şi le lăsăm să se scurgă de apă şi să se usuce. Preparăm un

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Dulceata din flori de salcam

Se spala in apa rece florile de salcam, se indeparteaza coditele alegand numai florile si se lasa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Valentina ,asa il pregatesc si eu si e o bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Ciocanele de pui cu cartofi

Ciocanele de pui cu cartofi

Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se da la frigider pentru 2 ore. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper, oregano, vinul, apa si 1/2 pahar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi