autor:

Fara foto

» » Fripturi

FICATEI CU SOS

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ficateii se prajesc in ulei.


Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in putin ulei pe aragaz 25 min.


Dupa ce s-au calit, peste ele se adauga ketchup si se mai calesc inca vreo 15 min.


La final, ficateii se pun in farfurii si peste ei sau langa ei se adauga sosul.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    faraway , 24 iunie 2010

    Nu avea cum sa-ti iasa sosul... Se caleste ceapa 25 min??? Dupa 25 min o arunci cu tot cu oala! Apoi pui kechup???? bueah! Nasol...

  • Fara foto

    nicoleta , 19 februarie 2010

    nu prea mi-a iesit sosul

Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de MIHAELA BADEA

oua prajite cu smantana

Oulele le prajim ochiuri in ule. Dupa ce le prajim, le scoatem in farfurie si peste ele adaugam smantana.

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

compot de mere

Curatam merele de coaja si le tocam feliute. Le punem intr-o oala cu apa si zahar si le punem la

2 voturi    2 comentarii
40 min
Sucuri si compoturi de fructe

cartofi prajiti cu smantana

Cartofii ii curatam de coaja, ii tocam si ii prajim in tigaia cu ulei. Dupa ce s-au prajit, ii scoatem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

faraway

Nu avea cum sa-ti iasa sosul... Se caleste ceapa 25 min??? Dupa 25 min o arunci cu tot cu oala! Apoi pui kechup???? bueah! Nasol...

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    1 comentariu
1h
Fripturi