festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Fripturi

FICATEI CU SOS

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ficateii se prajesc in ulei.


Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in putin ulei pe aragaz 25 min.


Dupa ce s-au calit, peste ele se adauga ketchup si se mai calesc inca vreo 15 min.


La final, ficateii se pun in farfurii si peste ei sau langa ei se adauga sosul.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    faraway , 24 iunie 2010

    Nu avea cum sa-ti iasa sosul... Se caleste ceapa 25 min??? Dupa 25 min o arunci cu tot cu oala! Apoi pui kechup???? bueah! Nasol...

  • Fara foto

    nicoleta , 19 februarie 2010

    nu prea mi-a iesit sosul

Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de MIHAELA BADEA

oua prajite cu smantana

Oulele le prajim ochiuri in ule. Dupa ce le prajim, le scoatem in farfurie si peste ele adaugam smantana.

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

compot de mere

Curatam merele de coaja si le tocam feliute. Le punem intr-o oala cu apa si zahar si le punem la

2 voturi    2 comentarii
40 min
Sucuri si compoturi de fructe

cartofi prajiti cu smantana

Cartofii ii curatam de coaja, ii tocam si ii prajim in tigaia cu ulei. Dupa ce s-au prajit, ii scoatem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

faraway

Nu avea cum sa-ti iasa sosul... Se caleste ceapa 25 min??? Dupa 25 min o arunci cu tot cu oala! Apoi pui kechup???? bueah! Nasol...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi
Beef Wellington

Beef Wellington

Aceasta reteta este o legenda a bucatariei englezesti si poarta numele unui duce. Se spune ca preparatul este numit in cinstea ducelui

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi