autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Ficatei cu usturoi

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr), 10 catei de usturoi, jumatate legatura patrunjel, ulei, apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

59 voturi

Mod de preparare

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda, putina sare sau vegeta + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati.


Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras.


Se orneaza cu patrunjelul tocat.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Ficatei de pui cu usturoi

Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se prajesc pe o parte si pe alta cate

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi

Pentru cartofi, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Pune capatana de usturoi la copt 35-45 minute pana

13 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

59 voturi

Ingrediente

  • o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr)
  • 10 catei de usturoi
  • jumatate legatura patrunjel
  • ulei
  • apa

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne