autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Ficatei cu usturoi

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda, putina sare sau vegeta + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati.


Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras.


Se orneaza cu patrunjelul tocat.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

59 voturi

Ingrediente

  • o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr)
  • 10 catei de usturoi
  • jumatate legatura patrunjel
  • ulei
  • apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne