Ceapa se pune la prajit, se adauga kaizerul taiat marunt si ciupercile.Se lasa la calit impreuna cam 10 minute.
Separat, intr-o alta tigaie se pune margarina la topit si se adauga ficatul. Dupa ce s-a rumenit se adauga peste kaizer si ciuperci. Se toarna vinul, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiatba la foc domol. La sfarsit se adauga verdeata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii