Se curata ceapa, se spala si se taie fideluta.O punem intr-o tigaie de teflon la calit cu cu cele 2 linguri de ulei.Cat timp se caleste ceapa desfacem conservele de ciuperci si rosii.Rosiile le maruntim.Cand ceapa este calita adaugam ciupercile, sarea, piperul si le mai lasam pe foc 2,3 min.Rosiile maruntite impreuna cu sosul de rosii le rasturnam peste ciuperci in tigaie.Adaugam vinul sau apa si le lasam la foc 15 min,timp in care amestecam in ele.Cand le luam dupa foc punem oregano.
Pestele il spalam, il uscam il pudram cu sare si piper dupa gust.
Luam o tava de cuptor in care rasturnam sosul si il bagam 15 minute la cuptor.Dupa cele 15 min. scoatem tava si asezam deasupra sosului pestele si il mai bagam 15 min. la cuptor.Este foarte gustos!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii