autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

File de peste la cuptor

Autor: Rodica Ion (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ceapa, se spala si se taie fideluta.O punem intr-o tigaie de teflon la calit cu cu cele 2 linguri de ulei.Cat timp se caleste ceapa desfacem conservele de ciuperci si rosii.Rosiile le maruntim.Cand ceapa este calita adaugam ciupercile, sarea, piperul si le mai lasam pe foc 2,3 min.Rosiile maruntite impreuna cu sosul de rosii le rasturnam peste ciuperci in tigaie.Adaugam vinul sau apa si le lasam la foc 15 min,timp in care amestecam in ele.Cand le luam dupa foc punem oregano.


Pestele il spalam, il uscam il pudram cu sare si piper dupa gust.


Luam o tava de cuptor in care rasturnam sosul si il bagam 15 minute la cuptor.Dupa cele 15 min. scoatem tava si asezam deasupra sosului pestele si il mai bagam 15 min. la cuptor.Este foarte gustos!!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1kg. file de salau sau somn sau crap
  • - 2 cepe de marime potrivita
  • - 2 linguri de ulei
  • - 1 cutie ciuperci taiate de 450 gr
  • - 1 cutie de rosii in bulion de 450gr
  • - sare
  • piper
  • oregano
  • - 150 ml de vin alb sau apa.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Rodica Ion

Lasagna cu ciuperci

Se caleste ceapa, se adauga ciupercile, se calesc impreuna 10 minute,se pune sare si piper dupa gust.Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Salata usoara de vara

Se fierb legumele pe rand in apa cu sare, atat cat este necesar pentru fiecare in parte, se scurg

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste in sos de rosii cu vin

Peste in sos de rosii cu vin

Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste