Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu mujdei,aici,de obicei,cu o salata de patrunjel(\"baqdonisie\";am pus reteta) si piine (lipie) prajita.
Fileul de peste spalat se lasa citeva ore,in frigider,cu zeama de lamiie;se scoate din marinata de lamiie,se stoarce(nu se spala),se taie bucati;se presara cu sare si piper,dupa gust.
Faina se mesteca cu boiaua si ienibaharul.Lipia se taie felii de cca 2/8 cm.
Bucatile de peste,se dau prin faina(amestecate cu boia si ienibahar),se prajesc in ulei fierbinte.
Dupa ce pestele s-a prajit,in acelasi ulei,se prajesc feliile de lipie.
Pestele se serveste fierbinte;la fel si feliile de lipie.
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii