Se incinge uleiul in tigaie, se rumeneste muschiuletul de porc pe toate partile si se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga firele de cimbru si rozmarin si catelul de usturoi zdrobit si se mai lasa 5 minute.
Se scoate din tigaie si se pune pe o tava si se introduce la cuptor.
Se lasa circa 45 minute, la o temperatura medie , pentru a se fragezi bine, stropindu-l cu sosul din tava.
Pentru crusta- intr-un castron se freaca 150g unt cu un praf de sare pana se face spuma. Se adauga frunzulite de cimbru si rozmarin rupte de pe ramurele, boabele de piper zdrobite grosier si se amesteca bine.
Se unge friptura cu acest amestec si se mai lasa la cuptor inca 10 minute, pentru a se rumeni frumos.
Se serveste cu garnitura preferata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii