festivalul blogurilor gustoase

autor:

silviana maftei

» » Aperitive cu peste

file de salau pane

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele, spalat curatat, taiat pe lungime, curatat de oase, se taie fileu, se trec prin faina, ou batut si pesmet.


Se rumenesc pe ambele parti.


Se serveste cu felii de lamaie alaturi.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Super bun...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Eu prajesc pestele in pesmet.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Delicios!

    • Fara foto

      Dorina (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      Foarte buna reteta si se potriveste pentru acest tip de peste.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Bucata de peste , eu o dau numai prin faina amestecata cu boia si apoi o prajesc. Se poate servi si cu mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,200 kg salau
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 150 g pesmet
  • 150 ml ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de silviana maftei

chiftelute ca la mama

Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

61 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Ciorbita de porc a la grec

SE spumeaza oasele,se fierb In 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumele In oala cu oasele

15 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Mai intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam legumele congelate si le lasam 10 minute sa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu peste
Calamari a la romana

Calamari a la romana

Rondelele de calamari le lasam sa se decongeleze. Pregatim aluatul : -ouale le punem intr-un bol cu sare (dupa gust ) si piper si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste