Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite cu faina si ouale si un praf de sare. Se pune uleiul la incins, florile se dau prin aluat si se prajesc pana se fac aurii pe toate partile. Se scot pe un servet pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Secretele bucatarului
Florile de dovlecel pot fi si un desert gustos daca dupa prajire le tavalim in zahar tos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii