autor:

Fara foto

» » Prajituri

FOI DE NAPOLITANĂ CU RAHAT

Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat carne 1 kg. de rahat si se macina, apoi se adauga 250 gr. margarina Rama (sau unt) frecata spumos, se amesteca.


Se umplu foile (5 foi) si se da la rece.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Foile se pot umple si cu marga amestecata cu zahar caramelizat macinat si nuci prajite.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napolitană
  • 1 kg. de rahat
  • 250 gr. margarină Rama.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Daminescu Mihaela

Tort de vară

Se pisează biscuţii. Se topeşte untul pe foc mic şi se adaugă biscuiţii pisaţi, apoi se întinde

2 voturi    1 comentariu
25 min
Torturi

Salată de fasole albă uscată

Se spală bine fasolea, apoi se fierbe în mai multe ape cu sare, se scurge şi se pune într-un

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Salate reci

Salată de roşii cu kiwi

Roşiile şi kiwi se curăţă de pieliţă şi se taie în felii potrivite, se pun într-un castron

0 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Foile se pot umple si cu marga amestecata cu zahar caramelizat macinat si nuci prajite.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina

0 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza o crema. Peste galbenusuri punem untul topit, rece, apoi

0 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri