autor:

Fara foto

» » Prajituri

FOI DE NAPOLITANĂ CU RAHAT

Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se da prin masina de tocat carne 1 kg. de rahat si se macina, apoi se adauga 250 gr. margarina Rama (sau unt) frecata spumos, se amesteca.


Se umplu foile (5 foi) si se da la rece.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Foile se pot umple si cu marga amestecata cu zahar caramelizat macinat si nuci prajite.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napolitană
  • 1 kg. de rahat
  • 250 gr. margarină Rama.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Daminescu Mihaela

Tort de vară

Se pisează biscuţii. Se topeşte untul pe foc mic şi se adaugă biscuiţii pisaţi, apoi se întinde

2 voturi    1 comentariu
25 min
Torturi

Salată de fasole albă uscată

Se spală bine fasolea, apoi se fierbe în mai multe ape cu sare, se scurge şi se pune într-un

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Salate reci

Salată de roşii cu kiwi

Roşiile şi kiwi se curăţă de pieliţă şi se taie în felii potrivite, se pun într-un castron

0 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Foile se pot umple si cu marga amestecata cu zahar caramelizat macinat si nuci prajite.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Prajituri
Prajitura cu pere si ciocolata

Prajitura cu pere si ciocolata

Pregatim un bol in care punem faina, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul, scortisoara, praful de cacao si un varf de lingurita cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Prajituri
Placinta cu branza dulce si coaja de portocala confiata

Placinta cu branza dulce si coaja de portocala confiata

Cernem faina si o punem intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc si adaugam sarea,uleiul si oul. Dizolvam drojdia in apa calduta

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Prajituri