autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

foi de tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se freaca galbenusurile cu zahar pana devine spumos.


Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.


Se unge forma cu unt, presara faina,se toarna compozitia si se pune in cuptor sa se coaca.


Se procedeaza la fel pentru fiecare blat.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de andreea loreley

Pui cu smantana si cartofi la cuptor

Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se introduce la cuptor timp

5 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

TIRAMISU

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

FULG DE NEA

Se amesteca bine ingredientele intr-un vas special (shaker) sau un blender. Se torna intr-un pahar

3 voturi    1 comentariu
1h
Cocteiluri si lichioruri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Aluatul l-am pregatit amestecand faina cu drojdia diluata in apa calduta cu zahar si sare. Am framantat un aluat potrivit de moale si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine festiva

Paine festiva

Cerneti faina si puneti-o intr-un vas. Dizolvati drojdia cu zaharul si 100 ml lapte caldut (nu fierbinte) si lasati-o sa stea cam 10

32 voturi    18 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje