autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

foi de tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se freaca galbenusurile cu zahar pana devine spumos.


Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.


Se unge forma cu unt, presara faina,se toarna compozitia si se pune in cuptor sa se coaca.


Se procedeaza la fel pentru fiecare blat.
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Foi de tort usoare

Se incalzeste cuptorul la foc potrivit sau slab 160 de grade.Se bat albusurile spuma se adauga sucul

6 voturi    0 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

28 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley

Pui cu smantana si cartofi la cuptor

Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se introduce la cuptor timp

5 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

TIRAMISU

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Briza marii

Se amesteca toate sucurile foarte bine. Intr-un pahar inalt, mai gros, se pune gheata pisata si felii

1 vot    1 comentariu
1h
Cocktailuri si lichioruri


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte si ulei

Paine de casa cu lapte si ulei

Punem toate componentele la temperatura camerei, in bucatarie, cu 1-2 ore inainte de preparare. Incalzim laptele. Preparam maiaua: Zdrobim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa

Paine pufoasa

Diluam drojdia in apa calduta. Atentie apa sa nu fie fiarta ca sa nu stricam drojdia Punem 2-3 linguri de faina si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje