autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

foi de tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:


Se freaca galbenusurile cu zahar pana devine spumos.


Se adauga faina si apoi albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.


Se unge forma cu unt, presara faina,se toarna compozitia si se pune in cuptor sa se coaca.


Se procedeaza la fel pentru fiecare blat.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • pt blat:2 galbenusuri,2 linguri zahar,2 linguri faina,2 albusuri spuma

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de andreea loreley

Pui cu smantana si cartofi la cuptor

Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se introduce la cuptor timp

5 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

TIRAMISU

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Briza marii

Se amesteca toate sucurile foarte bine. Intr-un pahar inalt, mai gros, se pune gheata pisata si felii

1 vot    1 comentariu
1h
Cocteiluri si lichioruri


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Chec

Chec

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se amesteca cu 1/3 zahar. Separat se freaca galbenusurile cu uleiul, restul de zahar

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide

Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide

Intr-un castron mic punem drojdia, o lingura de zahar, o lingura de faina si o dizolvam intr-un pic de lapte caldut. Acoperim cu un

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje