autor:

autor

» » Aperitive

Frigarui de pui cu legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 g file de piept de pui, 2 catei usturoi, 8 linguri ulei, 3 linguri suc de lamaie, prad de curry, 2 morcovi mari, un ardei gras rosu si unul verde, 12 felii subtiri de slaninuta, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. vasul se tine acoperit. Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min. Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8. Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta.


Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume.


Se condimenteaza bine.


Se prajesc si se stropesc cu marinata.


Se servesc cu lamaie.
Retete
Alte retete din Aperitive

Frigarui de porc, piept de pui si legume

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si purin vin alb.

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive

frigarui de pui cu legume

Carnea de pui am taiat-o bucatele potrivite,si-am condimentat cu suc de lamaie, paprika,piper,sare

8 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 600 g file de piept de pui
  • 2 catei usturoi
  • 8 linguri ulei
  • 3 linguri suc de lamaie
  • prad de curry
  • 2 morcovi mari
  • un ardei gras rosu si unul verde
  • 12 felii subtiri de slaninuta
  • sare si piper

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crochete piept de pui

Crochete piept de pui

Crochete de pui la cuptor. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust. Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam

0 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne