autor:

autor

» » Aperitive cu carne

Frigarui de pui cu legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. Vasul se tine acoperit. Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min. Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8. Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta.


Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume.


Se condimenteaza bine.


Se prajesc si se stropesc cu marinata.


Se servesc cu lamaie.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 600 g file de piept de pui
  • 2 catei usturoi
  • 8 linguri ulei
  • 3 linguri suc de lamaie
  • prad de curry
  • 2 morcovi mari
  • un ardei gras rosu si unul verde
  • 12 felii subtiri de slaninuta
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Quesadilla picanta cu pui si sunca

Incingem ulei intr-o tigaie si ungem bine tigaia cu acesta. Punem o tortilla in tigaie. O acoperim

12 voturi    12 comentarii
nespecificat
Aperitive cu carne

Bulz ciobanesc

Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu branza si carnat, este un bulgare de aur, cu dantela

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu brinza

Pate de pui

Curatam morcovul, patrunjelul si ceapa. Morcovul si patrunjelul se rad, ceapa se taie - nu va chinuiti

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam cu sare, piper si putina

1 vot    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare. Curatam ceapa,

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne