autor:

autor

» » Aperitive

Frigarui de pui cu legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 g file de piept de pui, 2 catei usturoi, 8 linguri ulei, 3 linguri suc de lamaie, prad de curry, 2 morcovi mari, un ardei gras rosu si unul verde, 12 felii subtiri de slaninuta, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. vasul se tine acoperit. Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min. Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8. Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta.


Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume.


Se condimenteaza bine.


Se prajesc si se stropesc cu marinata.


Se servesc cu lamaie.
Retete
Alte retete din Aperitive

Frigarui de porc, piept de pui si legume

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si purin vin alb.

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

10 voturi    11 comentarii
59 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 600 g file de piept de pui
  • 2 catei usturoi
  • 8 linguri ulei
  • 3 linguri suc de lamaie
  • prad de curry
  • 2 morcovi mari
  • un ardei gras rosu si unul verde
  • 12 felii subtiri de slaninuta
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata in lapte si stoarsa, sare si piper

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele sis area in robotul de bucatarie si se amesteca pana rezulta un aluat omogen,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne