autor:

autor

» » Aperitive

Frigarui de pui cu legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 g file de piept de pui, 2 catei usturoi, 8 linguri ulei, 3 linguri suc de lamaie, prad de curry, 2 morcovi mari, un ardei gras rosu si unul verde, 12 felii subtiri de slaninuta, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. vasul se tine acoperit. Morcovii se taie in felii transversale si se oparesc 30 min. Ardeii grasi se taie cuburi mari, ceapa se curata si se taie in 8. Carnea se scoate din marinata, se sterge si fiecare bucata se infasoara in 1/2 felie de slaninuta.


Se infig pe frigariu din metal felii de carne alternind cu legume.


Se condimenteaza bine.


Se prajesc si se stropesc cu marinata.


Se servesc cu lamaie.
Retete
Alte retete din Aperitive

frigarui de pui cu legume

Carnea de pui am taiat-o bucatele potrivite,si-am condimentat cu suc de lamaie, paprika,piper,sare

8 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Pieptul de pui spalat si scurs de apa, se taie cubulete, rosiile se taie in jumatati, ceapa se curata,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 600 g file de piept de pui
  • 2 catei usturoi
  • 8 linguri ulei
  • 3 linguri suc de lamaie
  • prad de curry
  • 2 morcovi mari
  • un ardei gras rosu si unul verde
  • 12 felii subtiri de slaninuta
  • sare si piper

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui cu legume

Rulada de pui cu legume

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Shaorma

Shaorma

Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive