Friptura cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Friptura cu sos

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • o ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingura mustar
  • o lingura sos de gogosari
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • cimbru
  • 50 ml vin
  • apa

Mod de preparare

Prepar un sos din: condimente, usturoi pisat, pasta de tomate, mustar, sos de gogosari, vin. Trec pulpa prin acest sos, apoi o rumenesc uniform in tigaia cu ulei incins. Asez carnea in tava, adaug ceapa si morcovul taiate felii, sosul de vin ramas, o ceasca de apa. Dau la cuptor pentru o ora. Din cand in cand, stropesc friptura cu sosul din tava. Dupa ce este patrunsa carnea, o scot din sos,o las sa se raceasca, dupa care o feliez. Servesc cu ganitura de cartofi umpluti. Sosul rezultat il pasez si il servesc peste friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise