autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de Craciun

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
- 1,5 kg cotlet de porc, , - 3-4 fire de cabanos, , - 3-4 cepe, , - cativa catei de usturoi, , - 1 cutie de rosii decojite, , - 150-200 ml vin alb.

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos.


Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea.


Ceapa taiata in 4 se pune in tava in jurul cotletului, cu usturoiul si o cana cu apa (sau supa de carne).


Se acopera tava cu staniol, si se da la cuptor pentru 1 ora la 250 grade.


Se scoate staniolul, se adauga rosile si vinul, se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea (se intoarce pe ambele parti).
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Carnea,proaspătă desigur,se spală rapid sub jet de apă şi se usucă cu un şervet.Se crestează

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1,5 kg cotlet de porc
  • - 3-4 fire de cabanos
  • - 3-4 cepe
  • - cativa catei de usturoi
  • - 1 cutie de rosii decojite
  • - 150-200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Retete
de kati

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Salata ruseasca - Shuba

Se fierb legumele (ceapa nu) si ouale. Se curata de coaja. Pestele se taie cubulete mici si se aseaza

51 voturi    11 comentarii
40 min
Aperitive

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca e gustoasa...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu coasta afumata.

Varza murata cu coasta afumata.

Usor de facut si fooarte buna! Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3ore la desarat. Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne