autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de Craciun

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos.


Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea.


Ceapa taiata in 4 se pune in tava in jurul cotletului, cu usturoiul si o cana cu apa (sau supa de carne).


Se acopera tava cu staniol, si se da la cuptor pentru 1 ora la 250 grade.


Se scoate staniolul, se adauga rosile si vinul, se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea (se intoarce pe ambele parti).

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1,5 kg cotlet de porc
  • - 3-4 fire de cabanos
  • - 3-4 cepe
  • - cativa catei de usturoi
  • - 1 cutie de rosii decojite
  • - 150-200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kati

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Salata ruseasca - Shuba

Se fierb legumele (ceapa nu) si ouale. Se curata de coaja. Pestele se taie cubulete mici si se aseaza

48 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive cu legume

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca e gustoasa...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne