autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Friptura de gaina la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Am avut o gaina fiarta pe care am pus-o intr-un vas de Jena si peste care am pus sare si piper. Am amestecat bine si am introdus-o in cuptor pana s-a rumenit. Am servit-o cu garnitura de stevie. A fost un felul doi foarte gustos.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna. Am facut pui la rotisor, a fost gustos!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Gaina batrana face ciorba buna! Ai dreptate. Din carnea de gaina dupa ce a fiert bine se poate face o friptura gustoasa asa ca a ta!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • -1 gaina fiarta
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

15 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

27 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna. Am facut pui la rotisor, a fost gustos!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cosulete din muschiulet de porc afumat

Cosulete din muschiulet de porc afumat

Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros. Se pun feliile de de muschiulet in juru aluminului

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome

16 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi