autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Friptura de gaina la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Ingrediente
-1 gaina fiarta, -sare, -piper, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Am avut o gaina fiarta pe care am pus-o intr-un vas de Jena si peste care am pus sare si piper. Am amestecat bine si am introdus-o in cuptor pana s-a rumenit. Am servit-o cu garnitura de stevie. A fost un felul doi foarte gustos.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna. Am facut pui la rotisor, a fost gustos!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Gaina batrana face ciorba buna! Ai dreptate. Din carnea de gaina dupa ce a fiert bine se poate face o friptura gustoasa asa ca a ta!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • -1 gaina fiarta
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

15 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

27 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna. Am facut pui la rotisor, a fost gustos!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne,

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Spalati bine pulpele si stergeti-le bine cu prosopele de hartie. Se tine carnea la marinat cca 20 min.in frigider.Se scot din marinada,se

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi