Friptura de Iepure la Cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Friptura de Iepure la Cuptor

Ingrediente

  • un iepure marinat (reteta o gasiti pe site www.reteta-video.ro)
  • 10 catei de usturoi curatati si spalati
  • 50 gr. de unt
  • 50 ml de apa

Mod de preparare

Pasul 1:

Incalzim cuptorul.

Scoatem bucatile de carne de iepure din marinata si le stergem bine.

Pasul 2:

Facem cate 2-3 incizii in fiecare bucata de carne. Punem in fiecare incizie facuta cate o jumatate de catel de usturoi. Continuam pana cand terminam de pregatit toate bucatile de carne.

Pasul 3:

Pregatim un vas termorezistent.Aranjam bucatile de carne de iepure in tava pregatita pentru cuptor.

Pasul 4:

Turnam apa peste carne. Punem deasupra untul taiat in cubulete.

Pasul 5:

Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 90 de minute.

Pasul 6:

Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu lichidul lasat in vas.

Pasul 7:

Cand friptura de iepure este rumenita si frageda, scoatem tava din cuptor.

Servim cu orez, cartofi natur si salata, alaturi de sosul din tava strecurat.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/friptura-de-iepure-la-cuptor.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise