autor:

valentina ionita

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase, 2 legaturi ceapa verde, 4 legaturi usturoi verde, usturoi uscat pentru impanat, sare,, vin alb din abundenta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

64 voturi

Mod de preparare

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.


Se adauga si putina apa fiarta.


Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.


Va iesi o friptura frageda si rumena !!!!!!


Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa...

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2015

    Cu mult drag Adela. Sarbatori Pascale binecuvantate alaturi de cei dragi...

  • Fara foto

    Adela Badescu , 07 aprilie 2015

    O reteta pe cat de simpla,pe atat de " delicioasa "! Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2014

    va multumesc...Un Paste binecuvantat!

    • Fara foto

      Chirimeaca Valentin , 18 aprilie 2014

      Sau asa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

      multumesc mult...

    • Fara foto

      Bianca Igas , 15 aprilie 2014

      asa da

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Multumesc mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Cam asa fac si eu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Multumesc mult...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Este grozava si arata minunat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Tava este mare ,iar verdeata nu este atat de multa precum ti se pare si ii da un aspect,o aroma si un gust deosebit...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      cam multa ceapa si usturoi pentru o friptura,este mai degraba un stufat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

64 voturi

Ingrediente

  • Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • usturoi uscat pentru impanat
  • sare,
  • vin alb din abundenta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten

Spălăm florile de salcâm şi le lăsăm să se scurgă de apă şi să se usuce. Preparăm un

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Dulceata din flori de salcam

Se spala in apa rece florile de salcam, se indeparteaza coditele alegand numai florile si se lasa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele