Se spala pulpa de miel, se freaca cu lamiie, se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, ½ lingurita usturoi tocat si ulei. Se asaza intr-o tava cu sare, piper si se acopera cu slanina taiata marunt, amestecata cu miezul de piine bine inmuiat in apa si se tine la cuptor pina se rumeneste. Intre timp se adauga vinul sau coniacul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii