autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi. adauga apa, piper boabe, ienibahar boabe si celelalte condimente si se tine la cuptor timp de o ora.Dupa o ora adaugam, usturoi verde taiat rondele, vin si pasta de tomate si o mai tinem la cuptor timp de inca o ora, o ora si jumatate.Din jumatate in jumatate de ora, se scoate tava si se intoarce carnea pe celalalta parte ca sa se rumeaneasca.

  • 25 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constantin Mihai , 19 aprilie 2014

    pofta buna si un paste fericit

  • Fara foto

    Jurgi Rusalin , 19 aprilie 2014

    am sa ancerc

  • Fara foto

    Tachui Dumitrake , 14 aprilie 2014

    Am so prepar de Paste cred ca va iesi foarte buna ...multumesc de reteta

    • Fara foto

      Tachui Dumitrake , 14 aprilie 2014

      Am so prepar de P aste cred ca va iesi foarte buna ...multumesc de reteta

    • Fara foto

      Rodica Ichim , 09 aprilie 2014

      super

    • Fara foto

      Csilla Eviche Popa , 22 decembrie 2013

      gustos

    • Fara foto

      Adela Raduta , 26 septembrie 2013

      super

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      O bunatate!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Apetisanta, aromata!

    • Fara foto

      mihaela30 (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      Da...o reteta destul de buna...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Intotdeauna o friptura delicioasa!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte aromata si apetisanta.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

      Arata super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      De obicei si eu folosesc vin la friptura, de data aceasta, am pregatit-o foarte simplu si a iesit asa....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Foarte frumos.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010

      O bunatate de friptura si eu o fac la fel .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Arata minunat.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Arata de nota 10 cu felicitari,o bunatate.

    • Fara foto

      Andreea Manciu , 14 octombrie 2009

      Pentru Mariana Scarlat: Testati reteta si vei simti si gustul.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Cu atâtea condimente, ce gust o avea?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatatede friptura

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Buna, buna de tot!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      Ce bine arata,felicitari pentru reteta.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Este o friptura delicioasa, va asigur ca o puteti incerca cu toata increderea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Nu am facut-o niciodata cu vin si pasta de tomate... Oare cum o fi ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

37 voturi

Ingrediente

  • - pulpa de miel
  • - usturoi verde
  • - o capatana de usturoi
  • - piper boabe
  • - ienibahar boabe
  • - cimbru
  • - oregano
  • - busuioc
  • - delicat
  • - 200 ml de vin rosu
  • - pasta de tomate

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

23 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Ciorba de vacuta in farfurie comestibila

Mod de preparare pentru ciorba de vacuta: 1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala

45 voturi    21 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
10 retete pe care trebuie sa le incerci de Pasti

10 retete pe care trebuie sa le incerci de Pasti

Perioada Sfintelor Sarbatori de Pasti se numara cu siguranta printre momentele noastre preferate din an. In zilele de Pasti suntem

8 voturi   9 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Cum sa vopsim ouale intr-un mod inedit

Cum sa vopsim ouale intr-un mod inedit

Cu totii stim ca oul rosu este un simbol al Pastelui. Sta în traditia acestei sarbatori sa decoram ouale cu diverse culori

8 voturi   11 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Tortul de Paşte de la Nigella Lawson

Tortul de Paşte de la Nigella Lawson

Nigella Lawson, cunoscuta realizatoare de emisiuni culinare şi autoarea a numeroase cărţi despre dietă, susţine că pregăteşte

57 voturi   15 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele