autor:

Alice85

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel la cuptor

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
*1 coasta de miel aprox 1 kg, *1 cutie bere sau vin, *2 fire rozmarin, *1 capatina usturoi, *2 foi de dafin, *50 ml ulei masline, *sare, *piper

Dificultate: Medie Timp: 12h

16 voturi

Mod de preparare

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga


Adaugam uleiul si carnea.


Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin


- usturoiul taiat marunt


-sare


-piper


-berea


-foile de dafin


Rasturnam peste carne


Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.


Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.


In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.


Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.


Pofta buna!


Ne ies 4 porti.


Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Nu am pus niciodata bere dar voi incerca.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Mai postam inca odata, nu a aparut comentul. Felicitari, arata bine, cred ca a fost f. buna cu bere. Eu am pregatit o friptura simpla, dar voi incerca si reteta ta cu bere si rozmarin.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Cred ca e f. buna cu bere, eu am facut simpla, data viitoare voi incerca cu bere.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Un deliciu!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Va multumesc mult ,mult tuturor :)

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata de nu se poate.Sunt cu glandele salivare pe debit maxim.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Am salivat cand am vazut-o. Inseamna ca e de nota 10 cu felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Si eu tin carnea la macerat...ii da un gust special.F. buna friptura,Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata super....felicitari pentru reteta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      10 cu felicitari!!! Arata foarte, foarte bine

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mi-a mai ramas o pulpa de miel, in congelator, de la Pasti si reteta ta chiar imi place, asa ca deocamdata am salvat-o... Felicitari !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata tare bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata tare apetisant.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata foarte apetisant!Si mie imi place sa tin carnea la macerat! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

12h

16 voturi

Ingrediente

  • *1 coasta de miel aprox 1 kg
  • *1 cutie bere sau vin
  • *2 fire rozmarin
  • *1 capatina usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *50 ml ulei masline
  • *sare
  • *piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alice85

Ardei umplut cu legume, carne si orez

1-Scoatem coditele de la ardei ii spalam si ai lasam la scurs.,2-Ceapa o tocam marunt si o calim

15 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Ciorbita de peste(enblanco)

*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele. *Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam

12 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Piure de legume

-Punem intr-o oala apa la fiert. -Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac) -Cind apa

11 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

2 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele