Friptura de miel la cuptor

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
medie
Friptura de miel la cuptor

Ingrediente

  • *1 coasta de miel aprox 1 kg
  • *1 cutie bere sau vin
  • *2 fire rozmarin
  • *1 capatina usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *50 ml ulei masline
  • *sare
  • *piper

Mod de preparare

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga

Adaugam uleiul si carnea.

Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin

- usturoiul taiat marunt

-sare

-piper

-berea

-foile de dafin

Rasturnam peste carne

Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.

Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.

In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.

Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.

Pofta buna!

Ne ies 4 porti.

Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise