autor:

Alice85

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel la cuptor

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga


Adaugam uleiul si carnea.


Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin


- usturoiul taiat marunt


-sare


-piper


-berea


-foile de dafin


Rasturnam peste carne


Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.


Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.


In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.


Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.


Pofta buna!


Ne ies 4 porti.


Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Nu am pus niciodata bere dar voi incerca.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Mai postam inca odata, nu a aparut comentul. Felicitari, arata bine, cred ca a fost f. buna cu bere. Eu am pregatit o friptura simpla, dar voi incerca si reteta ta cu bere si rozmarin.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Cred ca e f. buna cu bere, eu am facut simpla, data viitoare voi incerca cu bere.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Un deliciu!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Va multumesc mult ,mult tuturor :)

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata de nu se poate.Sunt cu glandele salivare pe debit maxim.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Am salivat cand am vazut-o. Inseamna ca e de nota 10 cu felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Si eu tin carnea la macerat...ii da un gust special.F. buna friptura,Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata super....felicitari pentru reteta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      10 cu felicitari!!! Arata foarte, foarte bine

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mi-a mai ramas o pulpa de miel, in congelator, de la Pasti si reteta ta chiar imi place, asa ca deocamdata am salvat-o... Felicitari !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata tare bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata tare apetisant.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata foarte apetisant!Si mie imi place sa tin carnea la macerat! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

12h

16 voturi

Ingrediente

  • *1 coasta de miel aprox 1 kg
  • *1 cutie bere sau vin
  • *2 fire rozmarin
  • *1 capatina usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *50 ml ulei masline
  • *sare
  • *piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alice85

Ardei umplut cu legume, carne si orez

1-Scoatem coditele de la ardei ii spalam si ai lasam la scurs.,2-Ceapa o tocam marunt si o calim

15 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Ciorbita de peste(enblanco)

*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele. *Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam

12 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Piure de legume

-Punem intr-o oala apa la fiert. -Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac) -Cind apa

11 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
10 retete pe care trebuie sa le incerci de Pasti

10 retete pe care trebuie sa le incerci de Pasti

Perioada Sfintelor Sarbatori de Pasti se numara cu siguranta printre momentele noastre preferate din an. In zilele de Pasti suntem

8 voturi   9 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Cum sa vopsim ouale intr-un mod inedit

Cum sa vopsim ouale intr-un mod inedit

Cu totii stim ca oul rosu este un simbol al Pastelui. Sta în traditia acestei sarbatori sa decoram ouale cu diverse culori

8 voturi   11 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Tortul de Paşte de la Nigella Lawson

Tortul de Paşte de la Nigella Lawson

Nigella Lawson, cunoscuta realizatoare de emisiuni culinare şi autoarea a numeroase cărţi despre dietă, susţine că pregăteşte

57 voturi   15 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele