Friptura de porc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • *cotlet de porc
  • * 2-3 cepe
  • * 2-3 catei de usturoi
  • - pentru marinada:
  • * 1 pahar de vin rosu
  • * 2-3 linguri de ulei
  • * cativa catei de usturoi zdrobiti
  • * sare, piper, cimbru, amestec de condimente pentru friptura - in cantitati la alegere

Mod de preparare

Fellile de carne le-am marinat cateva ore.

Am uns cu putin ulei o tava tapetata cu alufolie, am asezat cepele taiate in jumatati/sferturi, apoi feliile de carne scoase din marinada, apoi cativa catei de usturoi maruntiti si intregi.

Am acoperit tava si am dat la cuptor pentru aproximativ 45 de minute (ultimele 10 min am descoperit tava).

Am servit cu cartofi prajiti, muraturi si un vin rosu de casa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise