Se incinge cuptorul la 230 grade. Se inteapa pe toate partile, se unge cu sare, piper, usturoi, rozmarin. Se pune intr-o tava cu o crenguta de rozmarin deasupra si se baga la cuptor pentru 20 de minute pana se topeste grasimea.
Se reduce temperatura la 190 grade. Puneti vinul in tava si coaceti o ora si 40 de minute, ungeti din cand in cand cu sosul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii