autor:

LUBITA

» » Fripturi

Friptura de porc la tava

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2012

Ingrediente
4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,1crenguta de rozmarin,4cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min;se serveste calda cu piure de cartofi.
Retete
Alte retete din Fripturi

Friptura de porc la tava

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate

Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi. Spalati si feliati

25 voturi    9 comentarii
1h 45 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,1crenguta de rozmarin,4cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA

Gratar de pui cu garnitura de tapioca

In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Pastrav la gratar cu menta

Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Turnulet cu mere si violete

Se pregateste un ganache din ciocolata topita,se adauga frisca,se amesteca bine apoi se lasa la frigider

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Confit de rata

Confit de rata

Au trecut câteva zile de când am împlinit...un număr de ani! E ciudat cum trece timpul fără măcar să privească

0 voturi    0 comentarii
7h 30 min
Fripturi
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul de pui l-am taiat pe jumatate, l-am

0 voturi    0 comentarii
20 min
Fripturi