autor:

LUBITA

» » Fripturi

Friptura de porc la tava

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min;se serveste calda cu piure de cartofi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,1crenguta de rozmarin,4cartofi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LUBITA

Supa de porumb cu rosii

Ceapa o calim impreuna cu usturoi; adaugam rosiile si o cutie de porumb; dupa cateva minute supa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete de post

Pastrav pe varza la cuptor

In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Chec inel cu portocale

Pregatim o crema fina din unt moale si zahar, adaugam ouale batute separat cu un praf de sare, coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi