autor:

LUBITA

» » Fripturi

Friptura de porc la tava

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul de rosii,1pahar cu apa,crenguta de rozmarin,se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40-50min;se serveste calda cu piure de cartofi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 4cotlete de porc,1plic de condimente pentru carne de porc,1cana suc de rosii galbene,3linguri ulei,1crenguta de rozmarin,4cartofi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LUBITA

Pastrav cu spanac

Intr-un vas cu apa si sare, se pun la fiert legumele (1 ceapa, morcov, cartofi) curatate si spalate;

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Chec sah

Se pregateste o crema fina din unt frecat cu zahar, la care se adauga ouale pe rand impreuna cu cate

3 voturi    1 comentariu
50 min
Prajituri

Supa crema de leurda

In vasul cu unt incins se pun legumele curatate, spalate, taiate, impreuna cu leurda. Dupa ce

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cosulete din muschiulet de porc afumat

Cosulete din muschiulet de porc afumat

Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros. Se pun feliile de de muschiulet in juru aluminului

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome

16 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi