Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon;
Se spala pulpele si se pun in uleiul incins;
Se acopera cu un capac;
Se da focul la mic;
Se vor praji cca 15 min. pe fiecare parte, fara sa se adauge nimic.
Cand sunt gata, pulpele se scot din tava, se aseaza pe un platou si se condimenteaza dupa gust.
( eu am folosit un plic de condimente pentru pui).
Se pot servi cu diferite garnituri, sau chiar reci, la cina.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii