Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper, curry. Intr-o cratita cu ulei incins prajiti carnea pe ambele parti la foc iute cateva minute, apoi adaugati 50-60 ml apa si dati focul mic.
Completati tot timpul cate putina apa cand scade si intoarceti carnea pe toate partile pana se inmoaie foarte bine, apoi lasati pana scade complet apa. Adaugati usturoi taiat feliute subtiri si cateva bucatele de morcov si ardei rosu si mai prajiti cateva minute pana se rumeneste frumos.
Asezati pe farfurii friptura cu sos din cratita si o lingura de mamaliguta langa ea. Garnisiti cu frunze de patrunjel verde si bucatele de morcov si ardei rosu.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii