Se taie bucatele carnea de vitel si se baga in punga magica impreuna cu maslinele si condimentele din 1/2 punga knorr. Se leaga la gura si se da la cuptorul incins cam 15 minute dupa care adaugam si 1/2 pahar vin negru si 1 lingura ulei, 1 graunte usturoi tocat fin si lasam inca 20 de minute fara sa inchidem punga.
Separat facem la tigaie un sos negru din legumele curatate di date pe razatoare, cu sare pier si ulei. Spre sfarsit adaugam 1/2 pahar vin rosu si mai lasam iar. Cand e gata servim fripturica in mijloc peste care turnam sosul negru, presaram verdeata tocata fin si alaturi facem floricele din buchetele de conopida murata cu sfecla rosie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii